Skolefodbold: Drengene videre til 3. runde

Drengene på skoleholdet spillede sig den 8. oktober videre til 3. spillerunde, hvor de skal møde Al Quds Skole.

I 2. spillerunde var drengene fra Kbh. Akademiet i en miniturnering, hvor de mødte Katrinedals Skole, Skolen på Nyelandsvej og Skottegårdsskolen.

Kampen mod Katrinedals Skole vandt skolens drenge med 2-1, men de kunne lige så god havde tabt. Gæsterne fra Katrinedals Skole havde de største og de fleste chancer, men alligevel trak Kbh. Akademiet det længste strå, bl.a. på et flot frisparksmål af holdets anfører Bilal, der fra en afstand på 20 meter bankede bolden hårdt i netmaskerne, så de stod og blafrede.

Selvom resultatet ikke viser det, var de andre kampe lidt nemmere at komme igennem. Kampen mod Skolen på Nyelandsvej blev vundet med 3-0, og kampen mod Skottegårdskolen blev vundet med 2-0.

Skoleholdets træner, Ibrahim El-Faour, vurderede efter de tre kampe, at matchen mod Al Quds Skole bliver en svær opgave.

“Vores dyst mod Al Quds Skole i 3. runde, bliver ikke nem, og der er ikke råd til at give for mange gaver væk, som vi så det i den første kamp, vi spillede i dag mod Katrinedals Skole, for så kommer vi ikke til 4. spillerunde”, fastslog Ibrahim El-Faour med en bekymret mine.

Ibrahim El-Faour ser dog lyst på fremtiden: “Pigerne har de seneste mange år gjort en fantastisk indsats, hvor de to gange har været i finalen i skolepokalen, og hvor de vandt den ene gang. Drengene kan ligeledes komme langt, for mange af dem har rigtig gode spillemæssige kvaliteter, som de kan trække på, specielt i pressede spilsituationer. Det kan med andre ord blive til rigtigt meget eller bare meget”, fortæller Ibrahim El-Faour med et smil på læben.

3. runde mod Al Quds Skole spilles den 26. oktober klokken 10.00 på Genforeningspladsen ved Grøndalscentret.

Emil, 9. klasse, var spilstyrende på midtbanen, hvor styrede pasningsspillet og erobrede bolde

William, 7. klasse, var gennembrudsfarlig og havde speed med bolden på fødderne

Heppekoret og støtten til skoleholdet var klar på sidelinjen. Her er det nogle af pigerne fra 3.-4. klasse

Storm, 9. klasse, fik banket bolden i mål…

…Til stor glæde for tilskuerne

Akademitræner Ibrahim El-Faour styrede holdopstillingen og taktikken