Lærernes dag den 5. oktober

Traditionen  tro afholdes “Lærernes dag” den 5. oktober med det formål at hædre den indsats, undervisere udfører i hele verdenen.

I den forbindelse havde lærerne og akademitrænerne på Københavns Skole & Idrætsakademi sat hinanden stævne på toppen af Konditaget Lüders i Nordhavnen for at tale om den gode indsats i det kommende skoleår, hvad angår undervisning og træning, men også til en lille dyst på kraft, smidighed og bevægelse.

Det blev til en god dag, hvor lærerne og akademitrænerne lagde gode planer for skoleåret og derefter prøvede hinanden lidt på tænderne i det, Konditaget Lüders giver mulighed for. Det blev bl.a. til “trampolinhop” og “først til toppen på klatrestativet”.

Akademitrænernes og lærernes udfordring til hinanden sender vi hermed videre til skolens elever og forældre samt andre, som måtte tage handsken op:

Første udfordring er at hoppe alle fem trampoliner rundt – uden mellemhop eller lignende. Den anden udfordring er at nå toppen på klatrestativet på under 8 sekunder. Se videoen øverst med de to udfordringer. God fornøjelse!