Skolens fødselsdag 2023

Med smil på læberne og højt humør fejrede forældre, elever, lærere og akademitrænere skolens fødselsdag den 18. august.

Det hjalp betydeligt på stemningen, at solen skinnede fra en næsten skyfri himmel over skolens have på Gartnerivej, og temperaturen var over de 22 grader. De forudgående dage havde ellers budt på ustadigt vejr med massere af regn, men om fredagen, på selve fødselsdagen, besluttede de højere magter sig for at kaste glans over hele arrangementet.

Fødselsdagen startede klokken 16.00. De forskellige klasser stod for sjove og spændende aktiviteter, som naturligvis skulle afprøves af forældre og børn, og hvor spændingen fik et ekstra nyk opad, fordi der der var præmier på højkant for en god indsats.

Forældrene bidrog med en kulinariske ret til fællesbordet, og da fællesspisningen startede omkring klokken 18.00, var der som sædvanligt store forventninger til de mange forskellige middagsretter, man skulle prøve af. Der var også forældre, der kom med forskellige slags kager, der hos mange fik tænderne til at løbe i vand. Før aftenmand og kage skulle sættes til livs, blev de mange retter og desserter tjekket ud, og allerede her begyndte sulten at melde sin ankomst.

Undervejs blev der holdt tale, sunget fødselsdagssange og råbt hurra for skolen, der blev 9 år. Alt sammen med stor entusiasme og begejstring.

Da klokken blev 19.00 sagde forældre, børn, lærere og akademitrænere farvel til hinanden med brede smil på læben og et humør, der havde fået et par ekstra takter opad. Det havde været en god fødselsdag!

Leder af fodboldakademiet Henrik Jensen er på vej til at vise, hvordan dåsekast skal udføres

Henrik Jensen fik god opbakning fra tilskuerne

Der var mange sjove og spændende aktiviteter, der alle krævede en hvis koncentration. Her gjaldt det om at ramme krusene med bordtennisboldene

Der var stille stunder…

…Og der var aktive stunder…

…Og stunder med eftertænksomhed

Der var smil på læberne og godt humør

Der var stor aktivitet på den selvbyggede pannabane med mange spændende kampe

Det kunne være ganske fornøjelig bare sidde og kigge på de mange aktiviteter

Store som små deltog i hele halløjet

Da klokken nærmede sig 18.00 var det tid til, at forældre, børn, lærere og akademitrænere spiste sammen

Man skulle ikke komme alt for sent til middagsretterne på fællesbordet, for skåle og fade blev hurtigt tømt

Et af fødselsdagen helt store hit var kagebordet

 

Undervejs blev der delt præmier ud til dem, der havde vundet i de forskellige aktiviteter. Her er det skolens to lærere Karsten og Morten, der står for overrækkelsen

Det var også Karsten og Morten, der stod for fødselsdagssangen, der selvfølgelig skulle synges med fodbolde og ketsjere