Første skoledag 2023

 

Imens regnen langsomt silede ned fra tunge skyer, der langsomt rullede hen over himlen, bød lærere og akademitrænere elever og forældre velkommen til et nyt skoleår, da de trådte ind i skolens have på Gartnerivej.

Trods regnen og det grå vejr var der smil på læben og store forventninger til dagen. Glæden blev ikke mindre, da eleverne også fik hilst hinanden velkommen. Der blev udvekslet sommerferieminder og givet ekstra kram til de klassekammerater, man havde savnet allermest.

Lidt over 9.00 bød skoleleder Johnny Wetterstein officielt alle velkommen, og han kunne samtidig konstatere, at det var første gang i skolens historie, at det havde regnet på den første skoledag. Men, som skolederen også fastslog, var man som fodboldspiller vant til at spille i al slags vejr.

Efter skolederens velkomst, hvor der blev givet informationer om dagen og skoleåret generelt, blev der traditionen tro sunget og råbt hurra! Eleverne gik ud i deres klasser, hvor de af lærerne og akademitrænerne, modtog de næste informationer om, hvad der skulle ske på den første skoledag og i resten af ugen.

Velkomsten og informationerne i haven varede en halv time, og så var det tid til at modtage skolens velkomstpakke: Træningstøjet man skulle træne i hele året rundt, og hvor farverne var blevet valgt af elevrådet.

Det blev til en hurtig omklædning, og i løbet af kort tid var eleverne på træningsbanerne. Ishockeyeleverne spillede floorball indendørs. Tenniseleverne spillede skumtennis i tennishallen, fordi de udendørs tennisbaner lå under vand, og fodboldspillerne trænede på kunststofbanerne.

Trods vejret og de lidt ændrede træningsforhold blev der gået til markronerne i højt humør. De nye elever faldt hurtigt med ind i træningsrytmen, godt hjulpet af de gamle elever.

Dagen sluttede af på skolen, hvor man fik tørt tøj på og spist frokost. Da snak og frokost var vel overstået, gik turen hjemad eller til SFO.

Flaget var naturligvis hejst på årets første skoledag

Der var glade smil, da elever og forældre mødte hinanden i haven

Selvom regnen langsomt silede ned, var såvel elever som forældre spændte på, hvad der skulle ske den første dag

Efter tale og sang var det tid til informationerne i klasserne. Her er det 8. klasse, der får årets første beskeder…

 

…Og 9. klasse skulle selvfølgelig også have dagens informationer

Da alle de første informationer var givet, var der lige tid til den sidste krammer, inden forældrene sagde farvel

Så skulle der klædes om og trænes. Det nye træningstøj stod parat i klasserne

Da man havde fået træningstøjet på, var alle klar til træning. Her er det i 0.-2. klasse

Der blev gået til den på fodboldbanen

Det blev til god gang fodbold med god intensitet

Mange fik vist sig frem på den første skoledag…

…Og med god boldbehandling

I tennishallen blev der spillet en god og sjov gang skumtennis

Ishockey skulle først på is dagen efter, så de hyggede sig med god gang floorball

De “gamle” ishockeyelever (dem i grønt) fik sagt velkommen til de “nye” ishockeyelever

Efter træningen var det tid til frokost, inden turen gik hjemad eller på SFO. Her er vi i 0.-2. klasse