Motionsdagen 2023

Fredagen, inden eleverne gik på efterårsferie, havde de sat hinanden stævne, hvor de konkurrerede på livet løs i finurlige og sjove discipliner: “Tagrende- og Trillebørløb” og “Det Højeste Tårn”, “Over Floden” og “Dækløb”. Øvelser, hvor man kom længst, hvis man var god til at samarbejde.

Nogle af nøgleordene på skolen i hverdagen er netop “samarbejde” og “det gode kammeratskab”. Eleverne lærer at hjælpe og støtte hinanden, fordi det er med til at gøre dem bedre, og det ruster dem mentalt til at møde udfordringer med et positivt sind. En vigtig tilgang i forhold til træning  og undervisning.

På motionsdagen viste eleverne, hvorfor de går på Københavns Skole & Idrætsakademi. De demonstrerede overblik, samarbejdsevner og kammeratskab, der blev krydret med sjov og glæde, og det til trods for at vejrguderne sendte flere kraftige byger over arrangementet, der betød, at man var våd fra inderst til yderst, inden dagen var omme. Men et efterfølgende varmt bad og tørt tøj fik hurtigt afhjulpet det problem.

Dagen sluttede af med frokost på skolen og præmier til de hold, der havde vundet i de forskellige discipliner. Det er værd at bemærke, at alle eleverne havde et smil på læberne, da de gik på efterårsferie.

I tagrendeløbet skulle spandene fyldes med vand, før pointet var hjemme, og det kræve god koncentration

I trillebørløbet krævede fysik og hurtighed…

…Og der var flere point at hente, hvis der var flere i trillebøren

Vejen over folden krævede ligeledes gode samarbejdsevner og snilde…

…Og en masse balance

Dækløbene krævede udholdenhed og speed…

…Og gode styreevner

Tårnbyggeriet krævede finmotorik og samarbejde…

…Og alle holdene fik has på det at bygge tårnet – flot!