Første skoledag 2022

Glæde, omfavnelser og smil var det, der mødte elever, forældre og lærere den første skoledag. Humøret var højt og den gode stemning steg en hel del grader, da skolens leder bød velkommen til et nyt skoleår.

Johnny Wetterstein fortalte om, hvor meget lærerne og akademitrænerne havde glædet sig til, at eleverne kom tilbage fra sommerferien – og lidt om, hvad der kom til at ske i løbet af året.

Skolelederen kunne bl.a. fortælle, at elevernes “velkomstpakke” stod parat i klasserne i rygsække; at der var kommet en ny idrætsgren på programmet: Ishockey – og at der igen i år var mange nye elever på skolen. I den forbindelse lagde Johnny Wetterstein vægt på, at  de gamle elever skulle være lige så gode, som de var sidste år, til at hjælpe og tage godt imod de nye elever. Her nævnte skolelederen det gode kammeratskab, der var på skolen.

Skolelederen lagde også vægt på traditionen med, at alle skolens elever tog på lejrskole sammen, hvis man ellers kunne holde corona fra døren.

Der blev sunget og råbt hurra, og efter at forældrene fik sagt farvel, fik lærerne samlet eleverne klassevis og givet dem en kort information om, hvad der skulle ske resten af dagen og de næste dage frem. Derefter gik turen til klasseværelserne, hvor man fik det nye træningstøj. Der blev klædt om, og så var det med at komme på fodbold-, tennis- og ishockeybanen.

Der blev trænet til den store guldmedalje, inden eleverne kom tilbage på skolen, hvor en god gang frokost blev sat livs, og hvor der blev snakket meget om, hvad man havde lavet i sommerferien.

Klokken 13.00 blev de “store” elever sendt hjem og de “små” elever blev sendt på SFO. Alle var glade med et stort smil på læben.

Det var med smil på læben da store som små hilste på hinanden

Der blev råbt højt hurra, da eleverne startede det nye skoleår

Der blev klædt om til det nye akademitøj, og så var man parat til træningsbanen

Drengene fra 5. klasse var også parat – nyklippede og med et smil på læben

Drengene gik til den på banerne

…Og pigerne holdt sig bestemt ikke tilbage

Drengene ishockeybanen gik til den… Skolens nye idrætsgren

Skolens nye hockeyspillere med deres træner Tim i midten