Skolens fødselsdag 2022

I høj solskin og med varmegrader, der nærmede sig de 25, afholdte skolen sin fødselsdag.

Glade børn og deres familier, sammen med lærerne og akademitrænerne, skabte rammen til den perfekte fejring. Der blev holdt taler, sunget sange, og der var boder med forskellige og sjove aktiviteter for familierne og børnene.

Formand for skolebestyrelsen Henrik Bartels talte om, hvordan akademiet på få år var blevet en succes, og at der var mange børn, som søgte ind på skolen. En hel del forældre fik deres ønske om at blive en del af Københavns Skole & Idrætsakademi opfyldt, men der var desværre også forældre, der gik forgæves, fordi der ikke var plads på skolen.

Henrik Bartels fremhævede i sin tale, at ishockey var kommet på programmet sammen med fodbold og tennis. En spændende og en ny positiv udvikling for skolen. Hockeyspillere havde allerede bidraget på en god måde til kammeratskabet i 7. klasse og det sociale fællesskab.

Skolebestyrelsesformanden fortalte også om et nyt projekt for de ældste elever på mellemtrinnet og eleverne i udskolingen, der spiller fodbold. I oktober måned vil skolens akademitrænere begynde en målrettet dataindsamling med “Playmaker”. Her vil den enkelte elev få løbende information om, hvor ofte og hvor hårdt han eller hun eksempelvis sparker med højre og venstre fod, hvor meget og hvor hurtigt man løber med og uden bold, hvordan positioneringen er på banen osv. Informationer, der skal gøre den enkelte elev bedre.

Familierne spiste aftensmad sammen, og så var der kagebordet, som elever og forældre i forskellige klasser havde bidraget til. Det blev også et stort hit.

Da dagen sluttede, var det glade børn, forældre, lærere og akademitrænere, der gik hjem.

Der var forskellige boder med sjove aktiviteter, der skulle prøves af…

…Hvor det gjaldt om at koncentrere sig

Formand for skolebestyrelsen Henrik Bartels holdt fødselsdagstalen

Der var smil og glæde til fødselsdagen

Alle klasserne bidrog til det fælles kagebord, der blev et hit blandt børn og forældre

Der blev sunget fødselsdagssang til den store guldmedalje. Her akkompagneret af lærerne Morten og Lars

Det var glade børn og deres forældre, der gik hjem fra fødselsdagen