Pigerne er i finalen

I Skolepokalen, der arrangeres af DBU og DR Ultra, kom pigerne i finalen efter en flot indsats mod Krogårdskolen, der blev vundet med 6-0.

I første halvleg, hvor pigerne spillede i modvind i en stiv kuling, lykkedes det efter 10 minutter at få det første mål efter lidt passiv spil i Krogårdskolens forsvarszone. Derefter blev det til tre yderligere mål, inden der blev fløjtet til pause, til stor begejstring for skolens elever.

Eleverne fra 0. klasse var også klar til kampen. Her bliver der vist nogle gode “moves”

I anden halvleg var Krogårdskolen bedre organiseret, og kampen bølgede frem og tilbage, inden Københavns Skole & Idrætsakademi 20 minutter inde i matchen fik scoret det femte mål. 10 minutter før kampen blev fløjtet af, scorede pigerne det sjette mål efter et velspillet angreb.

Henrik Jensen giver de sidste taktiske fif inden 2. halvleg

Chelzy med to spillere fra Krogårdskolen omkring sig

Krogårdskolen var i 2. halvleg bedre organiseret i egen forsvarszone

Efter kampen blev pigerne lykønsket af euforiske elever for deres flotte indsats.

Henrik Jensen, der er leder af fodboldakademiet, og som stod for pigernes taktiske oplæg, kunne til skolens hjemmeside fortælle, at skoleholdets piger glæder sig til finalen den 28. april, der spilles på Odense Stadion.

“Jeg synes bestemt, at det var en god kamp af begge hold og en flot indsats af Krogårdskolen, specielt i 2. halvleg, hvor de var meget bedre organiseret”, udtalte Henrik Jensen med et anerkende nik til modstanderholdet.

“I finalen bliver det svært, og det bliver afgørende, at vi formår at stå godt organiseret og holde bolden inden for egne rækker.”

Til spørgsmålet om, hvorvidt modstanderen i finalen kan være for stærk en modstander for Københavns Skole & Idrætsakademi, svarede Henrik Jensen:

“Det kan godt ske, at vi møder en fysisk stærkere modstander, fordi vi ikke kan spille med de elever, der til dagligt spiller i DM-rækken, men teknisk mener jeg godt, vi kan være med. Selvom vi i dag havde elever med fra 6. klasse, viste de god spilforståelse, teknik og løbekapacitet. Det kan bestemt være med til at opveje det fysiske spil.”