Fastelavn 2021

Der blev slået “katten af tønden” til den store guldmedalje, da 0.-4. klasserne kæmpede om at blive kattedronning og kattekonge.

I deres fine udklædning startede 0.-2. klasse med at slå på tønden i gangarealet ved klasserne, så det bragede over hele skolen. Det var naturligvis ikke helt nemt, for tønden var ikke sådan at få bugt med. Men til sidst lykkedes det. Caroline fra 0. klasse var den første, der slog bunden ud, og dermed var dagens første kattedronning fundet.

Lulu fra 0. klasse…

…og Felix fra 1. klasse gav fastelavnstønden nogle gode slag!

Caroline i 0. klasse blev kattedronning

De sidste stykker træ på tønden krævede også en del veltilrette slag, før det lykkedes Vito fra 1. klasse at han bryste sig med at blive dagens første kattekonge.

Vito fra 0. klasse bliver kattekonge

Caroline fra 0. klasse og Vito fra 1. klasse ser lidt benovede ud over deres fine titler som kattedronning og kattekonge

Efter 0.-2. klasse store indsats med at slå tønden i stykker, kom turen til 3.-4. klasse. Med mindst lige så stor iver som skolens mindste elever, blev der også her gået til tøndeslagningen med krum hals, så træsplinterne fløj om ørerne på børn og voksne.

Den første, der slog bunden ud af tønden, var Viktor fra 4. klasse. Dernæst blev der kæmpet om at blive kattekonge. Her blev spændingen holdt i ave i lang tid, for det var ikke helt nemt at slå det sidste bræt af snoren. Det lykkedes dog til sidst. Josefine, fra 4. klasse, gav brættet et veltilrettelagt slag, så den sidste del af tønden fløj gennem luften og jublen brød ud fra de øvrige klassekammerater.

3. og 4. klasse jublede sammen med Viktor og Josefine, der henholdsvis blev kattedronning og kattekonge