Guldmedaljer i holdtennis

De har gjort det igen. Amani, Viktor og Thiago vandt i weekenden den 12. og 13. september danmarksmesterskabet i holdkamp i tennis, årgang 2010. Viktor vandt 3 kampe ud af 4, Thiago vandt 4 ud af 4 kampe, og Amani vandt 2 kampe ud af 2. De spiller alle i KB.

Amani, Viktor og Thiago går til daglig i 4. klasse på Københavns Skole & Idrætsakademi, hvor de også træner tennis tre-fire gange om ugen.

Vi spurgte Thiago, om alle hans kampe var en “walkover”?

“Bestemt ikke. Specielt den anden kamp var jeg ved at tabe, fordi jeg faldt lidt i tempo, men heldigvis fandt jeg rytmen igen og vandt, fortæller Thiago.”

Viktor var i den ene af hans fire kampe op mod en virkelig stærk modstander. Selvom det i lang tid så ud til, at Viktor ville vinde kampen, måtte han alligevel se sig slået i tiebreak med 8-10.

“Selvom jeg ikke vandt min tiebreak, synes jeg alligevel, at jeg fik meget ud af kampen,” udtaler Viktor. “Det er i de tætte kampe, hvor man bliver udfordret, der giver mest,” fastslår Viktor med et smil på læben.

Amani vandt begge sine holdkampe: “Det var to rigtig gode kampe, jeg spillede, og jeg er naturligvis glad for for, at vi fik guld i holdkampen.” Amani fortæller videre, at hun glæder sig til de næste udfordringer på tennisbanerne!

Sammenstemmende fortæller de tre guldvindere, at den høje, kvalitative træningsmængde er med til at få de flotte resultater hevet i land.