Velkommen til ny akademitræner og leder

Københavns Skole & Idrætsakademi har ansat Ibrahim El-Faour som ny akademitræner og leder af fodboldakademiet.

Stillingen som træner og leder på Akademiet blev ledig, da Mirhan Fazliu den 1. november tiltrådte en stilling i FCK, hvor han skal forestå talentudviklingen i de klubber, FCK samarbejder med.

Ibrahim El-Faour, der skal træne skolens mange fodboldtalenter og lede Akademiet sammen med Henrik Jensen, glæder sig til opgaven.

“Jeg kender i forvejen en del af akademitrænerne og eleverne på skolen, og jeg glæder mig til samarbejdet med Henrik Jensen. Den opgave jeg skal i gang med, ligger i tråd med de andre opgaver, jeg har haft, hvor jeg trænet ungdom/elite – både drenge og piger, og hvor jeg har arbejdet med fodboldspilleres individuelle kompetencer og præstationer”, fortæller Ibrahim El-Faour med et smil på læben.

Skoleleder Johnny Wetterstein hilser Ibrahim El-Faour velkommen på en af Danmarks bedste talentudviklingsskoler.

“Ibrahim er et stærkt kort, der vil supplere de øvrige akademitrænere på mange parametre. Han har allerede prøvet meget i fodboldens verden, og han vil være et vigtigt bidrag til talentudviklingen på skolen. Udover trænergerningen har Ibrahim et stort kompetencefelt, hvad angår mentaltræning og det at skabe et open mindset fremfor fixed mindset hos fodboldspillere og idrætsudøvere i det hele taget.”

Ibrahim El-Faour og Henrik Jensen – et stærkt makkerpar

Johnny Wetterstein fastslår, at Henrik Jensen og Ibrahim El-Faour, som de to ledere af fodboldakademiet, er et stærkt makkerpar, der fortsat vil være med til at skabe fodboldspillere, der skal betræde græstæppet i forskellige superligaklubber.