Skolens PR-ansvarlige udgiver ny vikingebog

Tonny Gulløv har gjort det igen og skrevet den fjerde og spændende bog i sagaen om barske vikinger og Danmarks tilblivelse.

Lørdag den 7. december afholdte Københavns Skole & Idrætsakademis PR-ansvarlige, Tonny Gulløv, reception i forbindelse med udgivelsen af hans nye bog Jernbyrd.

I bogen følger vi Ulv Palnatoke, der ikke ret gerne bøjer nakken for nogen – hverken kong Harald Blåtand, eller kejseren Otto den Store, der reagerer over det store land syd for Danmark.

Harald Blåtand vil med alle midler beholde kongemagten og tilkalder Palnatoke for at stå imod Otto den Stores kristne erobringstogt. Er Palnatokes kampgejst, viljestyrke og legendariske temperament nok til at stoppe Ottos korstog og endnu en gang forhindre kristendommen i at krydse Dannevirke? Ja, det må guderne vide! Eller man kan få det af vide ved at læse bogen.

I anledningen af udgivelsen mødte skoleledelsen på Københavns Skole& Idrætsakademi op ved receptionen og ønskede forfatteren tillykke. Og i den anledning kunne vi selvfølgelig ikke lade være med at stille Tonny det spørgsmål, om han ikke skulle skrive de næste fortsættelser af sagaen ind i middelalderen, hvor der ligeledes skete store omvæltninger i Danmarks historie.

Københavns Skole & Idrætsakademi deltog i receptionen i anledningen af Tonny Gulløvs nye bog Jernbyrd. Fra venstre Karina Lindgreen, Tonny Gulløv, Johnny Wetterstein og Vicki Gøtke

Med et smil på læben og et glimt i øjet fastslog Tonny Gulløv, at der stadigvæk er mange spændende historier fra vikingetiden, der venter på at blive skrevet. Vi har forhåbentligt ikke hørt det sidste til Palnatoke og hans drabelige sværdarm.

Tonny Gulløvs vikingesaga er på vej ud i Skandinavien og lande i Europa. Et stort tillykke til Tonny Gulløv med Jernbyrd!

Københavns Skole & Idrætsakademi anbefaler Tonny Gulløvs nye bog Jernbyrd