Første skoledag: Forventningsfulde og glade børn

Efter en lang sommerferie slog Københavns Skole & Idrætsakademi dørene op til en nyt skoleår. Forventningsfulde og glade elever og mange af deres forældre var mandag den 12. august samlet i haven på Gartnerivej i høj solskinsvejr, hvor de med store smil på læben fik hilst på hinanden og talt om, hvad der var sket i sommerferien.

Glade og forventningsfulde børn og forældre samledes i haven på Gartnerivej

Klokken lidt over 9.00 bød skoleleder Johnny Wetterstein nye og gamle elever og deres forældre velkommen. Efter velkomsthilsen samledes man med sin klasse, hvor klasselæreren og de nye og gamle elever ligeledes fik sagt goddag til hinanden. Efter præsentationen i klassen var det tid til omklædning, og derefter gik turen til træningsbanen.

Caroline byder 7.Y velkommen

Inden træningsstarten fik eleverne af akademitrænerne en kort information om rammerne for akademitræningen. Efterfølgende gik træningen i gang for fodbold og tennis. Fra starten af akademitræningen kunne det ses, at man havde glædet sig til den første skoledag: Der blev arbejdet stenhårdt og koncentreret.

Morten fortæller 8. kl., hvad der skal ske til akademitræningen

Henrik Jensen ser til, om alt går som det skal

Tungen lige i munden når der skal jongleres med bolden fra af A til B

Der blev kæmpet til træningen

Morten Kardos og Nils Trier styrede løjerne på tennisbanerne

Koncentreret indsats på tennisbanerne

Der blev leveret en god træningsindsats den første skoledag

Efter indsatsen på træningsbanen blev dagen afsluttet med frokost i haven på Gartnerivej, hvor klassen med deres klasselærer kort samlede op på dagen, og hvor der blev fortalt, hvad der skulle ske resten af ugen