Mille Bech med U16-landsholdet til Nordic Open Tournament

Mille Bech, der går i 8. klasse på Københavns Skole & Idrætsakademi, har ikke ligget på den lade side i sommerferien. Ved Nordic Open Tournament i Sverige fra den 2.-8. juli fik hun sin debut på U16-landsholdet, hvor de rød-hvide farver skulle kæmpe mod Norge, Tyskland, Island og Finland.

U16-landsholdet kom skidt fra start med 5-0 nederlag til Norge og et 7-1 nederlag til Tyskland. Men man fik rystet nederlagene af sig. Selvom de danske piger var bagud 1-0 mod Island, trådte Mille i karakter og scorede til 1-1, der blev kampens resultat.

Indsatsen mod Island må siges at være flot, fordi de stærke islændinge havde spillet 3-3 mod Tyskland, og de slog Norge 3-2.

Mod Finland var man kommet tilbage på sporet. Her blev der sat mange flotte mål ind i en kamp, som Danmark vandt 4-0.

På landsholdet spiller Mille med nummer 10 på ryggen. Et nummer som på mange måder forpligter, fordi det er blevet og bliver båret af rigtig mange dygtige fodboldspillere. Til spørgsmålet om, hvordan Mille ser sin indsats på landsholdet, svarer hun:

“Det kræver meget. Det er mentalt og fysisk udfordrerende, men det er fedt at være med! Det gælder hele tiden om at være klar, og der er mange, der kigger på. Sammenlagt vil jeg sige, at min landsholdsdebut på U16 har været en rigtig god oplevelse. ”

Afslutningsvis fortæller Mille, at et af højdepunkterne for hende i Sverige, var målet mod Island, bl.a. fordi det skaffede Danmark et point mod de velspillende islændinge.

Mille viste god boldbehandling i finalen for skolehold i 2018, hvor kbh. Akademiet spillede mod Brændkjærskolen fra Kolding

Mille til træning på Københavns Skole & Idrætsakademi