Dimission 2019

Torsdag den 28. juni var det tid til den årlige dimission. Stemningen var høj. På det fælles bord satte eleverne og deres familie den middagsret, det er traditionen, at hver familie har med til fællesspisningen.

I haven, med dannebrog vejende over hovederne og i strålende solskin, bød skoleleder Johnny Wetterstein velkommen. Efter velkomsten smagte man de kolonariske fortræffeligheder. Humøret var højt, og der blev under fællesspisningen talt om skoleåret, eksamenerne og tiden, der var gået med hastige skridt fra dengang, man startede.

Fællesspisning i haven

Efter den sidste bid mad var tygget færdig, talte Skoleleder Johnny Wetterstein om den periode, eleverne havde haft på skolen. Der var sjove og alvorlige eksempler, der på forskellig måde var med til at beskrive klassen. Der blev også fortalt, hvordan lærerne syntes, at eleverne var kommet sent i gang med den seriøse eksamenslæsning, hvordan der blev arbejdet bagved kulisserne, for at prøverne skulle gå godt, og hvordan eleverne i den sidste ende leverede et flot resultat.

Efter spisning og tale trak eleverne og deres familier indenfor. Klasselærer Thomas Askjær havde i forbindelse med overrækkelsen af elevernes eksamensbeviser en PowerPoint-præsentation, hvor hver enkelt elev var klippet ind på en kendt fodboldspiller eller en kendt idrætsudøver. Med udgangspunkt i den kendte fodboldspillers eller idrætsudøvers egenskaber, fortalte Thomas, hvorfor han lige netop havde valgt den egenskab til den elev, der modtog eksamensbeviset. Det skabte mange sjove og pudsige præsentationer, der på mange måder ramte rigtig.

Klasselærer Thomas Askkjær gav ved dimissionen alle elever en lille tale med anakronismer fra sportens verden

Osvald modtog sit eksamensbevis af skoleder Johnny Wetterstein

Efter overrækkelsen af eksamensbeviserne samledes eleverne til den sidste fotografering i haven, hvor de i deres fineste puds og med smil på læberne var klar til at drage ud i den store verden.

Vi ønsker vores elever og familier alt mulig held og lykke fremover!