Sidste skoledag for 9. klasse

Torsdag den 23. maj var det sidste skoledag for 9. klasse. Traditionen tro bød dagen på morgenmad, som 8. klasse havde tilberedt, show for skolens elever, fodboldkamp, karamelkast og vandkamp.

Fra morgenstunden var 9. klasse klar til den sidste dag på skolen. Man mødte op udklædt, og stemningen var høj. Ved den veltilberedte morgenmad, som 8. klasse stod for, blev der hygget, pjattet og grinet, men der kunne også høres vemodige tanker om tiden på skolen.

Traditionen tro sørgede 8. klasse for morgenmad til 9. klasse

Efter morgenmaden skulle 9. klasse optræde for skolens elever: Der blev danset og spillet Kahoot, hvor lærere og akademitrænere ud fra korte beskrivelser skulle gætte, hvem af eleverne i 9. klasse, det drejede sig om.

9. klasse klar til show

Både 6. og 7. klasse havde indslag med til showet. 6. klasse dansede, og 7. klasse lavede en konkurrence med 9. klasse: Hvem kunne have flest skumfiduser i munden, og hvem kunne spise flest flødeboller.

Se videoen med lidt lækkert dans, gæt en 9. klasse og hvem spiser flest flødeboller:

Da showet var slut, var det tid til fodboldkampen mod lærerne/akademitrænerne. Der var ingen tvivl om, at 9. klasse var tændte. Selvom de kom bagud 1-0, svarede de hurtigt igen med en scoring til 1-1. Ved halvleg stod den 2-2.

I anden halvleg viste 9. klasse deres gode form og pressede lærerne og akademitrænerne tilbage på banen, hvor de fik scoret til resultatet 5-2. Resultatet betød, at det var første gang i skolens historie, at akademitrænerne og lærerne tabte til eleverne. Flot af 9. klasse!

Efter fodboldkampen var det tid til karamelkast og vandkamp. Som sædvanligt var der julelys i øjnene på eleverne i de mindre klasser: Karameller til ganen og vandkamp mod de store gjorde dagen fuldendt, og det blev den bestemt også for 9. klasse.

Vandkamp den sidste skoledag