August er Danmarksmester i tennis – i double

Flot præsentation af August Broström Poulsen, der til dagligt går på Københavns Skole & Idrætsakademi. I påsken 2019 blev han Danmarksmester i double sammen Lucas Christmas-Møller. August spiller i Gentofte Tennisklub, og Lucas spiller i KB. De to har fundet sammen, fordi de har kendt hinanden fra de var små, og deres venskab har varet ved.

August fortæller, at vejen til finalen på papiret så nem ud. De vandt semifinalen 6-1 og 6-1, hvor de mødte Christoffer Thilsen (KB) og Oscar Lundsfryd (Hørsholm), men det var i virkeligheden en tætspillet kamp, der trods resultatet var en udfordrende dyst.

I finalen mødte de Emanuel Grau (Lyngby) og Christian Grønfeldt (Hørsholm), hvor August og Lucas vandt 6-4 og 6-3. Trods cifferene var det også en svær kamp.

Trods vinderresultatet 6-4 og 6-3 var det en svær finale, fortæller August Broström Poulsen

 

”Vores modstander spillede godt, og vi var selv lidt nervøse, fordi det var den afgørende kamp om Danmarksmesterskabet”, fortæller August og fortsætter: ”Vi vandt de afgørende bolde, der betød, at vi i den sidste ende kunne få guldmedaljerne om halsen.”

Med et smil på læben konstaterer August, at han kommer til at se mere til Christian Grønfeldt efter sommerferien, hvor de skal gå i klasse sammen, og dermed kommer de bl.a. til at træne sammen om morgenen.

Alle fire drenge hyggede sig efter kampen, som August afsluttende siger med et smil på læben, “er det vigtigt med et godt kammeratskab.”