Zoe er Danmarksmester i tennis

Fra den 18. april til den 21. april 2019 spillede Zoe Helle Du Pasquier om danmarksmesterskabet indendørs i tennis for U14.

Selvom Zoe var seedet 1 i turneringen, var vejen til guldmedaljen ikke helt nem. I første runde sad Zoe over, men anden runde mødte hun Mille Mørk fra Hørsholm Tennisklub, som hun besejrede 6-2, 6-2. I kvartfinalen var Zoe Helle Du Pasquier tæt på at tabe til Sarafina Olivia Hansen fra Birkerød Tennisklub. Zoe tabte første sæt 3-6 og var bagud 2-4 i andet sæt, men hun steppede op og vandt kampen 3-6, 6-4 og 6-3.

I semifinalen gik det lidt nemmere. Her spillede Zoe mod Dicte Ingildsen fra HIK, hvor hun vandt 6-3 og 6-2.

I finalen ventede Rebecca Munk Mortensen fra KB, som til dagligt er Zoe´ gode veninde. Zoe vandt første sæt 6-4, men tabte andet sæt med 3-6. I tredje sæt var Zoe foran med 5-0, men Rebecca vandt fire partier i streg, inden Zoe lukkede kampen til resultatet 6-4 og blev Danmarksmester.

“Det var en god og velspillet finale”, fortæller Zoe

Til skolens hjemmeside fortæller Zoe, at det var en god finale, fordi Rebecca og hun selv spillede rigtigt godt og i et højt tempo, hvor der fra begge spillers side blev satset på at vinde de afgørende bolde.

Den næste udfordring for Zoe er ITF i starten af maj, hvor hun skal til England og spille mod nogle af de bedste tennisspillere i verden i aldersgruppen 13 år-18 år.

Zoe fortæller videre, at hun er glad for skolen, hvor hun til dagligt bliver trænet af Nils Trier, og om eftermiddagen trænes hun af Bo Thaysen i B.93.

I double kom Zoe med sin faste makker Emilie Just-Bomholt fra HIK igen på sejrspodiet, hvor hun kunne tage en bronzemedalje om halsen.