Nils Trier vinder over Sverige

Igen viste skolens supertræner i tennis, Nils Trier, sin sande styrke, da han hev sejren hjem til Danmark ved De Nordiske Mesterskaber i tennis for veteraner, som blev afholdt den 24.-26. august i Oslo. Dermed følger han godt op på sin landsholdkarriere, hvor han igennem tiden har tørnet ud for de rød-hvide farver.

Nils Trier udtaler, at dem der spiller på veteranlandsholdet måske ikke har helt det samme fodskifte som i gamle dage, men teknikken fejler ikke noget. “Vi kan stadigvæk trylle og skabe seværdige kampe. Det går måske ikke helt så hurtigt som i fordums tid, men det betyder bare, at tilskuerne får bedre mulighed for at se detaljerne i kampen”, fortæller Nils med et smil på læben.

Ved de Nordiske Mesterskaber vandt Danmark i semifinalen med 2-1 over Norge. Det kunne være blevet 3-0, hvis Danmark havde været kyniske i doublen og udnyttet matchbolden i andet sæt. I finalen viste danskerne, hvem der reagerer på tennisfronten i Norden.  Her vandt Danmark med hele 3-0 over Sverige, der ganske kort tid forinden havde vundet VM for veteraner (50+). En flot præstation af Nils Trier og det danske veteranlandshold.

Nils på træningsbanen i Malaga med nogle af skolens tenniselever, der måske også er på vej til en stærk landsholdskarriere