Flot indsats af de yngste tennisspillere

Lørdag i uge 36 spillede skolens to unge tenniskometer landsturnering, hvilket resulterede i det flotte resultat, at Isak i U8 vandt guld og Viktor i U10 fik sølv. Herudover vandt Viktor guld i holdkamp. Alt i alt en god dag for de to guttermænd.

Morten Kardos, der træner de to unge herrer på Københavns Skole & Idrætsakademi, lægger vægt på deres klubbers indsats, men også på det træningsmiljø, der er på skolen, hvor de til dagligt er sammen med tennisspillere i alle aldre fra 0. til 9. klasse, der må betragtes som nogle af de bedste i Danmark.

Morten Kardos er stolt af Isak og Viktor

“Det er skønt at se to så fokuserede spillere, der til dagligt lever og ånder for tennis. Deres målrettethed har naturligvis stor indflydelse på det flotte resultat, de leverede i weekenden, og i fremtiden kommer der til at stå mange pokaler hjemme på hylden”, fortæller Morten med en vis stolthed i stemmen.

Isak og victor med deres tennisidol på bagvæggen

Isak og Viktor på skolen med deres tennisidol Federer på bagvæggen