9. klasse sidste skoledag

Den 29. maj var sidste skoledag for 9. klasse, og traditionen tro blev der sagt ordentligt farvel. De ældste elever optrådte til stor morskab og fornøjelighed for de øvrige elever, akademitrænere og lærere. Efter den meget fine performance var det tid til den store dyst mod lærerne og akademitrænerne i fodbold, og til sidst kom det som rigtig mange af skolens elever havde glædet sig til: karamelkast og vandkamp.

Dagen startede med morgenmad klokken 9.00, som 8. klasse traditionen tro havde forberedt. Dette var nok en af de få gange i løbet af skoleåret, hvor der blev set igennem fingrene, hvad der blev spist og drukket.

Der blev spist godt til ved morgenmaden

Der blev spist godt til ved morgenmaden

Igen i år viste 9. klasse kreative sider af dem selv, da de optrådte for hele skolen. Med Astrid som toastmaster blev publikum ført igennem løjerne, hvor man fik lov at se danseshow, svømmeopvisning og tryllekunst. Det blev også til sketch, hvor Mads, til stor moro, parodierede skolens leder og klassens historie- og samfundsfagslærer.

Astrid var toastmaster ved showet

Astrid var toastmaster ved showet

Efter stormende bifald begav skolen sig til fodboldbanen, hvor alle var spændte på, om det i år endelig skulle lykkedes at fravriste sejren fra lærerne og akademitrænerne.

Inden kampen var der taktik...

Inden kampen var der taktik…

…I begge lejre

Til trods for en god indsats af 9. klasse blev fodboldkampen igen i år vundet af lærerne og akademitrænerne med hele 7-3. De mange mål må tilskrives, at lærerne og akademitrænerne var meget skarpe i den afgørende situationer foran målet, og så stod man bedre organiseret på banen.

Nederlaget blev dog hurtigt skubbet i baggrunden, da tidspunktet kom til karamelkast og vandkamp. I modsætning til sidste år, hvor det var overskyet og en temperatur på 12 grader, blev vandkampen en stor fryd. Med høj sol og 28 grader var det en sand fornøjelse at blive kastet i et af de to bassiner, der var stillet op. Næsten uden undtagelse var alle elever fra 0.-9. klasse en tur nede at dykke i vandet.

Gang i vandkampen…

…Og ingen slap fri for en dukkert i bassinerne