Pigernes første kamp i skolefodbold

Tirsdag den 5. september spillede drengene mod Strandvejsskolen. Den 12. september var det så pigernes tur til at dyste mod Sortedamskolen på Østerbro.

Det blev til en flot præstation, hvor pigerne fra Københavns Skole & Idrætsakademi viste, at akademitræningen og træningen i deres klub har en effektfuld betydning, når det gælder teknik, taktik, samspil og spilforståelse. Københavns Skole & Idrætsakademi vandt 8-0.

Resultatet til trods spillede Sortedamskolen en flot kamp, hvor spillerne kæmpede for hinanden. Både på banen og fra trænerbænken blev der vist positiv attitude, der er så vigtigt i fodbold.

Efter kampen blev fairplay-prisen tildelt Anna, der stod på mål for Sortedamskolen. Kampen igennem havde hun mange fine redninger. Der blev også givet fairplay-pris til Astrid fra Københavns Skole & Idrætsakademi. Jasmin fra Sortedamskolen og Anna fra Københavns Skole & Idrætsakademi modtog hæderen at blive kampens spillere.

Anna, Jasmin, Ida og Astrid blev hædret efter kampen for en god indsats

Anna, Jasmin, Ida og Astrid blev hædret efter kampen for en god indsats

Før, under og efter kampen var der mellem alle spillere god stemning. Flere af pigerne kender hinanden fra de forskellige klubber i Storkøbenhavn, hvor de til dagligt spiller på hold sammen.

Der var god stemning efter kampen

Der var god stemning efter kampen