Første kamp i turneringen i skolefodbold

For første gang i skolens historie skulle Københavns Skole & Idrætsakademis drenge spille med i Ekstra Bladets fodboldturnering. Den første dyst var tirsdag den 5. september mod Strandvejsskolen, der ligger på Østerbro.

Det blev på mange måder en usædvanlig kamp, bl.a. fordi Københavns Skole & Idrætsakademi vandt 30-0; et højt målciffer for en fodboldkamp; men også fordi det blev en kamp, hvor Strandvejsskolen på mange parameter udviste en prisværdig mandfolkeindsats.

Til trods for at Strandvejsskolen hurtigt kom bagud i kampen, begyndte man på intet tidspunkt at skændes eller skyde skylden på hinanden. Tværtimod bakkede spillerne på Strandvejsskolen hinanden op og kæmpede ufortrødent videre, indtil kampen var spillet færdig. Til trods for nederlaget havde målmanden fra Strandvejsskolen flere gode redninger i løbet af kampen, og det var helt fortjent, at han fik kampens “fairplay-pris”.

Kampens spiller blev Txomin Krüger-Johnsen fra Kbh. Akademiet, der kampen igennem viste fint overblik i pasningsspillet, og han kom selv på måltavlen flere gange i løbet af kampen.

Efter slutfløjtet blev der blandt alle kampens spillere givet håndtryk, og der var trods resultatet en god stemning. Derfor skal derfor herfra lyde en stor ros til Strandvejsskolen for deres indsats før, under og efter kampen.

Standvejsskolen og Kbh. Akademiet poserede sammen efter kampen

Standvejsskolen og Kbh. Akademiet poserede sammen efter kampen