Southampton Cup – Magnus turneringens spiller

Det var en stor begivenhed for Magnus, der går i 6. klasse på Københavns Skole & idrætsakademi, da han den 5.-12. august 2017 sammen med sit hold FC Nordsjælland deltog i Southamptons Cup i elitepuljen.

Magnus fortæller, at det engelske ophold var en fantastisk god oplevelse, fordi han blev udfordret spillemæssigt, og fordi kammeratskabet på holdet blev endnu mere sammentømret.

Magnus fortsætter med at fortælle: “Kampene blev spillet på super lækre græsbaner. Det var lidt af et eventyr. I Southampton boede vi på Hilton Hotel, som ligger over den standard, jeg ellers har prøvet, når jeg har været ude og spille turneringer. Maden var super god, og det var en kæmpe overraskelse, da holdet Swansea tjekkede ind på hotellet, inden de skulle møde Southampton i Primer League. Vi alle var en lille smule benovet over, at vi nærmest “sad til bords” med spillere fra en af verdens bedste fodboldturneringer. – Det hele var bare i top!”

FC Nordsjælland spillede fem kampe, som de vandt alle sammen. Magnus sportslige præstation betød, at han blev turneringens spiller for U12.

“I finalen var det sjovt at stå inden på det lille station og få spillet sin nationalmelodi. Det er jo ikke hver dag, det sker”, siger Magnus med et smil på læben.

Magnus fortæller, at han naturligvis er glad for at blive turneringens spiller, men for ham betyder det lige så meget med et godt kammeratskab og et godt sammenhold eller sammen med holdet komme til træningskampen mellem Southampton og Sevilla, som de på turen også fik mulighed for at se. Magnus håber, at holdet også til næste år igen får en tur til England.