Dimission for 9. klasse

Torsdag den 29. juni blev der afholdt dimission for 9. klasse og deres forældre, hvor eleverne modtog deres eksamensbevis. Det var selvfølgelig lidt vemodigt, men samtidig er Københavns Skole & Idrætsakademi stolte over, at de har klaret sig godt.

9. klasse og deres forældre har været en stor del af skolen. De fleste var med fra starten, og flere blev skrevet ind som de første elever på skolen for tre år siden.

Fællesspisning og hyggeligt samvær

Fællesspisning og hyggeligt samvær

Til dimissionen kom hver familie med en ret til et fælles bord, og efter man havde spist, talte skolens leder Johnny Wetterstein generelt om det flotte sammenhold, der havde været i klassen både mellem eleverne og forældrene. Der blev også set tilbage til dengang man startede på skolen og frem til i dag. Johnny Wetterstein fremhævede den positive udvikling og dannelse hver enkelt elev havde gennemgået. Herefter blev der talt til hver enkelt elev i forbindelse med, at man modtog sit eksamensbevis.

Hver elev fik en tale med af skoler Johnny Wetterstein

Hver elev fik en tale med af skoleleder Johnny Wetterstein

Dimissionen blev sluttede af med et fælles billede i haven.

Herfra ønsker vi naturligvis 9. klasse og deres familier alt muligt held og lykke fremover!