Grøn uge

Hvert år afholder skolen Grøn Uge, hvor eleverne får mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige aktiviteter og sportsgrene, som man i dagligdagen ikke har de samme muligheder for at afprøve. I år bød Grøn Uge på atletik, beachvolleyturnering, 1-mod-1 fodboldkonkurrence, tennis-skills certificering og amerikansk fodbold.

Grøn uge ligger som afslutning på skoleåret. Ud over den sportslige tilgang er grøn uge også et afsæt til at skabe sammenhold på tværs af klasserne. En alsidig idrætskultur giver eleverne gode forudsætninger for at få succes i sportsverdenen. Grøn uge bød på fire dages sjove aktiviteter, glæde og smil.

Tirsdag var hele skolen samlet på Ryparkens idrætsanlæg. Her var der skillskonkurrence og beachvolleyturnering på programmet. I skillskonkurrencen skulle tennis- og fodboldspillerne vise deres færdigheder i en række udfordringer sammensat af skolens akademitrænere. Eleverne fik mulighed for at vise deres bedste sider, og det var tydeligt, at der på skolen er rigtig mange dygtige unge mennesker. Sideløbende med skillskonkurrencen blev der spillet beachvolley. Her måtte eleverne dog se sig slået af lærerteamet, der kun tabte 1 ud af 12 kampe.

Onsdag og torsdag rykkede skolen til Gentofte Sportspark, der dannede rammerne for nogle fantastiske sjove og lærerige dage. Der blev konkurreret i et hav af atletikdiscipliner: spydkast, kuglestød, højdespring, længdespring, 100-meter og 400-meter var på programmet. Eleverne viste igen, hvor alsidige og dygtige sportsfolk de er, og det blev til flere rigtig flotte resultater.

8. kl. i gang med at forberede kuglestød

8. kl. i gang med at forberede kuglestød

Gentofte Sportspark er også hjemmebane for Copenhagen Towers, som er en af Danmarks absolut bedste amerikanske fodboldklubber. Towers havde været så venlige at stille hele syv trænere til rådighed i to dage, som med stor viden kunne guide eleverne igennem en lang række øvelser. I amerikansk fodbold er der mulighed for, at de store spillere virkelig kan få lov til at vise deres styrke, men det er også en sport, hvor der er plads til de helt små.

Amerikansk Fodbold var en af de sjove aktiviteter

Amerikansk Fodbold var en af de sjove aktiviteter

Fredag, som var årets sidste skoledag, var der orienteringsløb på programmet. Her blev alle skolens elever fordelt ud på blandede hold. I Ryvangens Naturpark skulle holdene hurtigst muligt komme igennem en bane, der var sammensat af spørgsmål og ledetråde. Senere samme dag blev vinderne hyldet.