DR Ultra Nyt: – At dyrke sport er vigtigt!

Børn, der er medlem af en idrætsforening, er sundest. Det viser en ny undersøgelse.

I forbindelse med offentliggørelsen af en ny undersøgelse, der viser, at det at dyrke sport er vigtigt, interviewede DR Ultra Nyt den 3. maj to elever fra skolen: Anna 6. kl og Magnus 5. kl. De fortalte, hvor ofte de spiller fodbold, og hvad det betyder for dem at spille fodbold næsten hver dag.

Tryk på linket om se udsendelsen på Ultra:

https://www.dr.dk/tv/se/boern/ultra/ultra-nyt/ultra-nyt-3/ultra-nyt-2017-05-03#!/01:55

Udsendelsen på Ultra Nyt har taget udgangspunkt i en ny undersøgelse fra Center for Holdspil og Sundhed på Institut for Idræt og Ernæring ved Københavns Universitet, der fastslår, at 8-10-årige børn, som er medlem af en idrætsforening, har bedre kondition, mindre fedt på kroppen og bedre koordinationsevner end børn, der ikke er aktive i en idrætsforening.