Løve Cup

Københavns Skole & Idrætsakademi var officiel sponsor for Løve Cup, der blev afholdt fra den 27.-29. april. Skoleleder Johnny Wetterstein fortæller, at det er en stor fornøjelse at samarbejde med en klub, der har er en stor professionel tilgang til de fodboldaktiviteter, der gennemføres.

“Det var fantastisk dejlig at se de mange glade fodboldbørn og deres forældre, der deltog i et supergodt arrangeret stævne. Det er naturligvis en fornøjelse at være med til at støtte op omkring et arrangement, der giver børn og unge mulighed for at dyste i en af verdens bedste sportsgrene: fodbold”. Johnny Wetterstein fastslår, at man på skolen bestemt har lyst til næste år igen at være officiel sponsor ved stævnet.

B1903´s administrationschef Mads Harder, der er hovedarkitekten i at få det hele til at klappe, havde mange travle dage før og under stævnet. Se nedenstående interview med Mads Harder, hvor vi fangede ham en ledig stund mellem de mange kampe og begejstrede børn.

Københavns Skole & Idrætsakademi havde også en informationsbod med til stævnet, hvor man kunne møde nogle af skolens lærere. I nedenstående video fortæller Victor og Nikolaj om de muligheder, der er på skolen.