Zoe danmarksmester i tennis

I påsken beviste Zoe Helle Du Pasquier Jensen, hvorfor hun er på landholdet i tennis. Med en stærk indsats blev hun 1. og 2. påskedag danmarksmester i U12, og med sin makker Dicte Ingildsen fra Gentofte Tennisklub nummer to i double.

Zoe fortæller, at vejen til et danmarksmesterskab kræver kvalitativ træning og en koncentreret indsats hver dag samtidig med, at man har fokus på, hvordan man i en turnering skal spille de forskellige kampe.

“Der er ikke en kamp, der spilles ens. Derfor er det vigtigt at vide noget om modstanderens stærke og svage sider. Det er også vigtigt, at man kan omstille sig i løbet af en kamp, hvis det ikke går, som man forventer”, siger Zoe med et smil på læben.

“I den første kamp kunne jeg godt mærke, at jeg skulle i gang, men derfra gik det mere glat”.

I double spillede Zoe i sammen Dicte Ingildsen,  som hun bl.a. vandt Fair Play Wilson Cup Malmø i februar måned, hvor det blev sejre over stærke svenskere og danskere.

Se videoindslaget med Zoe: