Zoe med U12-landsholdet til EM i tennis

Zoe Helle Du Pasquier Jensen, der er elev på Københavns Skole & Idrætsakademi, har så længe hun kan huske det været dedikeret til tennis. Hendes engagement og fokus på sin sport betyder, at hun i sin årgang er en af de bedste tennisspillere i Danmark. Derfor var hun den 26. januar 2017 med U12-landsholdet i Tjekkiet, hvor hun i de rød-hvide farver kæmpede mod Ungarn og Frankrig. Det blev til fine resultater, hvor hun bl.a. vandt doublen mod Frankrig.

Zoe fortæller, at det er sjovt og spændende at være på landsholdet.

“Der er et godt socialt sammenhold, der med til at bakke op om og skabe motivation til kampene. Og så er der selve kampene, hvor man hele tiden skal spille op til sit bedste”, siger hun med et smil på læben.

Hun synes også, at landsholdets træner Adam Blicher er god til at sætte hende op imod den eller dem, man skal møde i de turneringer, hun deltager i med landsholdet. Den næste udfordring i de rød-hvide farver er EM til sommer.

I dagligdagen går Zoe på Københavns Skole & Idrætsakademi i 5. klasse, hvor det bliver til rigtig meget tennistræning og fordybelse i skolearbejdet. Hendes mål er at komme rigtigt langt i en tennisverden, men hun mener også, at det er vigtigt med en god uddannelse. Hun er glad for hendes lærere på skolen og Nils Trier, der er hendes akademitræner i tennis.

Zoe med U12-landsholdet i Tjekkiet

Zoe med U12-landsholdet i Tjekkiet