Samarbejde med SportMaster

Københavns Skole & Idrætsakademi har indgået en 1-årig aftale med SportMaster på Østerbrogade. Det betyder bl.a., at SportMaster leverer træningstøjet til elevernes velkomstpakke, der består af shorts, t-shirt, strømper, sweatshirt og træningsbukser, og at skolens elever og familie får 20 procent i rabat fire gange året, hvis de handler i butikken.

Viceskoleleder Karina Lindgreen udtaler, at det er en fin aftale, der er indgået med SportMaster, fordi skolen køber sit træningstøj og materialer til fornuftige priser, og det betyder samtidig også,  at elever og forældre eksempelvis vil kunne købe julegaverne 20 procent billigere.

Karina Lindgreen

Viceskoleleder Karina Lindgreen

“Vi vil sammen med elevrådet og skolebestyrelsen fastlægge, hvilke fire uger i det næste skoleår, hvor elever og forældre skal have mulighed for rabatten på de 20 procent, som vi efterfølgende får meldt ud til hele skolen”, fastslår Karina Lindgreen.

Kasper Pedersen fra SportMaster fortæller, at man er glad for samarbejdet med Københavns Skole & Idrætsakademi, fordi man samarbejder med en skole, der vægter eliteidræt højt, og det vil være til gavn for såvel elever, forældre og SportMaster på Østerbrogade.

“Der skal ikke være tvivl om, at vi er glade for at fortsætte samarbejdet med Københavns Skole & Idrætsakademi, bl.a. fordi vi, udover de idrætsforeninger vi samarbejder med i dag, har fået en skole i vores kundekreds, hvor vi fra begge sider af bordet kan se potentialet i samarbejdet. Det har også en betydning, at skolen ligger på Østerbro. Udover det har elever og forældre mulighed for at købe sportstøj og andet til fornuftige priser, når de kommer forbi i de uger, hvor der er 20 procent i rabat”, udtaler Kasper Pedersen.