9. klassernes sidste skoledag

Traditionen tro var stemningen høj, da 9. klasse havde deres sidste skoledag fredag den 3. juni, hvor de på behørig vis skulle sige farvel til lærere, akademitrænere og de andre elever på skolen.

Dagen startede med morgenmad, som var blevet forberedt af 8. klasserne. Derefter var det tid til show for skolens elever med parodier af lærere og akademitrænere, og hvor der blev sunget hjemlavede sange, der var kombineret til dagen.

Eleverne fra 9. klasse kom i sjove udklædninger

Traditionen tro afholdte 9. klasserne show for skolens elever og lærere

Efter showet begav 9. klasserne, skolens øvrige elever samt lærere og akademitrænere sig til fodbold- og tennisbanerne, hvor lærerne og eleverne skulle dyste mod hinanden.

Lærere og elever dystede mod hinanden…

… Og der blev gået til makronerne

Der blev spillet en god gang tennis, da lærere og elever spillede mod hinanden. Eleverne havde dog oddsene imod sig på grund af udklædningen

Efter tenniskampene blev det til smil og refleksioner over de gode minder…

…Inden tenniseleverne skal ud i den store vide verden

Trods en flot indsats af eleverne, der måske også var lidt hæmmet i deres bevægelser på grund af udklædningen, løb lærerne og akademitrænerne med sejren i både fodbold og tennis.

Trods nederlaget var der ingen sure miner, da 9. klasserne sidst på dagen kastede med flødekarameller til stor glæde for skolens elever – specielt eleverne i de mindre klasser følte, at de var kommet i paradis. Selvom det i klasserne var aftalt, at flødekaramellerne skulle deles ligeligt mellem eleverne, blev der alligevel gumlet løs på karamellerne til den store guldmedalje inden fordelingen i klasserne.

Efter fodbold- og tenniskampene var det tid til karamelkast

Det blev til rigtig mange karameller

Efter at den sidste flødekaramel var blevet kastet, var det tid til vandkamp, hvor flere af skolens elever blev smidt i et af de to vandbassiner, der var blevet stillet op i skolens have. Skolens allermindste elever synes det var så sjovt, at flere af dem selv hoppede frivilligt ned i bassinerne.

Traditionen tro blev dagen sluttet af med vandkamp…

…Og stort set alle elever fik en tur i bassinet

Dagen sluttede omkring klokken 13.oo, hvor glade elever traskede hjemad – og mange med lommerne fulde af karameller.

Se videoen med 9. klassernes sidste skoledag: