Vikingerne kommer

Skolens pressesekretær Tonny Gulløv, der er far til William, der er elev i 9. klasse på Københavns Skole & Idrætsakademi, har sendt endnu en spændende roman på gaden om vikinger.

“En Kongens Æt” er en fortsættelse af “1000-årsriget”, hvor vi følger Ulv Palnatoke der er kommet til Fyn i håb om at få sin fortjeneste. – Gorm den Gamle er netop ankommet sammen med tusind krigsmænd for at understrege sit krav om at blive kongevalgt. Ulv har deltaget i Gorms voldsomme kampe og regner med, at Jellingekongen nu vil give ham slægtsjorden og ejendommene på Fyn som belønning. Men det går ikke efter Ulvs hoved, og han tager sagen i egen hånd.

“100-årsriget” og “En Konges Æt” er humoristiske, barske og nervepirrende fortællinger om en tid, hvor danerne konstant lå i krig med hinanden og utallige andre folkeslag i jagten på rigdom. De to romaner er baseret på faktiske begivenheder.

Til spørgsmålet om, hvorfor romanerne er blev skrevet, fortæller Tonny Gulløv, at vikingetiden er en periode i historien, der til alle tider har fascineret såvel unge som voksne. Tonny Gulløv forfatterskab startede med, at han skrev fodboldbøger for sine børn, for at de kunne læse noget, der interesserede dem. Det blev bl.a. til “FC Galacticos – Den Flammende Vimpel”, en forrygende fodboldkrimi, der handler om otte kammerater, der laver deres eget fodboldhold.

I forbindelse med at romanen er kommet på gaden, blev der afholdt en reception, hvor man kunne få en snak med manden bag forfatterskabet. I den forbindelse var skolens ledelse, Johnny Wetterstein og Karina Lindgreen, til stede til en hyggelig stund sammen med Tony Gilløv, der som nævnt også er pressesekretær for skolen.

Johnny Wetterstein og Karina Lindgreen Grønvall med Tonny Gulløv i midten på en travl dag for skolens pressesekretær

Johnny Wetterstein og Karina Lindgreen med Tonny Gulløv i midten på en travl dag for skolens pressesekretær


Har man lyst til at erhverve litteratur af Tonny Gulløv, kan man klikke på bogen

En konges æt2.fw