9. klasse og deres dimission

Onsdag den 22. juni blev der afholdt dimission for 9. klasse. Selvom det naturligvis var en glædens dag at se eleverne med et stort smil på læben på vej til at drage ud i den “store verden”, var der heller ikke tvivl om, at lærerne syntes, at det også var en lille smule vemodigt at sige farvel til den første afgangsklasse fra Københavns Skole & Idrætsakademi. Specielt klasselærer Vicki fik krammet sine elever, inden de fik lov at sige farvel.

Skolens leder Johnny Wetterstein, der overrakte afgangsbeviserne, understregede bl.a. over for eleverne og deres familier, at man havde vist tillid til skolen og dets koncept, da man for et par år siden havde valgt et Akademi, der var helt nystartet, og hvor man lagde rigtig meget vægt på fodbold/tennis – men også høj faglighed.

Inden 9. klasse fik sagt farvel, udtalte flere af vores super dejlige elever, at de bestemt ville komme på besøg på skolen. Det vil vi glæde os til, og så kan de måske også fortælle skolens andre elever om de positive udfordringer, der er på de forskellige ungdomsuddannelser. Københavns Skole & Idrætsakademi ønsker 9. klasse alt mulig held og lykke fremover!

Dimension