Sidste skoledag for 9. klasse

Sidste skoledag for 9. klasse bød traditionen tro på en række forskellige aktiviteter, der involverede lærere og akademitrænere samt skolens øvrige elever.

Dagen startede med, at 8. klasse bød 9. klasse på morgenmad, hvor der blev budt på såvel sundt som mindre sundt morgenmad. Akademitrænere og lærere så igennem fingre med 9. klasse store indtagelse af mad, og hvad der blev spist, fordi det ville have en positiv effekt til lærernes fordel på den fodboldkamp, der skulle spilles senere på dagen.

IMG_1946

Efter morgenmaden var der en lille opstart med karamelkast fra terrassen på 2. sal. Efterfølgende gik 9. klassens show for alvor i gang med musik og dans samt forskellige elevnormeringer i 8. og 9. klasse. Det hele startede med et showdance, hvor flere af eleverne viste, at de måske har en fremtid i den branche.

Efter danseshowet kom, som en lille overraskelse: 7. klasse sang for 9. klasse, hvor de både viste sangtalent og veneration for skolens ældste elever.

Ud over karamelkast var et af dagens højdepunkter fodboldkampen mod lærere og akademitrænere. På forhånd var lærerne og akademitrænerne af skolens elever udset til at blive den slagene part i den dyst, men sportslig erfaring og indsigt sammenlagt mange års divisionserfaring, og 9. klasse store indtag af morgenmad, betød, at resultatet blev et helt andet, end det som blev spået.

9. klasse 2 9. klasse og lærere og akademitrænere

I et tæt dyst, hvor man må sige at eleverne fra 9. klasse løb mest med undtagelse af akademitræneren for tennis, der af skolens kvindelige lærere blev beundret for sit meget store løbepensum, vandt lærerne og akademitrænerne med 3-0. Det var tydeligt at se, at resultatet gav stof til eftertanke hos bl.a. 8. klasse. Det er deres tur næste år!

Efter kampen var der karamelkast og vandkamp. Specielt eleverne fra de små klasser udviste et stort konkurrencegen med hensyn til, hvem der kunne samle flest.

Karamelkast Vandkamp