Halloween 2022

Onsdag den 2. november kom det uhyggelige og skrækindjagende til Københavns Skole & Idrætsakademi: Det var tid til halloween.

Det blev en sjov dag. Eleverne var klædt ud og morede sig med at gå på gangene og forskrække hinanden. Klasselokalerne var lavet om til skræmmende rum, spøgelseshuse eller escape rooms, hvor man blev bragt igennem mørke gange med masser af uhygge og frygtindgydende lyde.

Efter eleverne havde været på besøg i klasserne for at afprøve de forskellige halloweenevents, var det tid til at kåre vinderen af den bedste udklædning.

Det blev en svær opgave at vælge, fordi mange af skolens elever havde gjort sig stor umage med at se uhyggelig og skræmmende ud, men i den sidste ende valgte elevrådet Theodor fra 7. klasse, der var udklædt som Græskarmanden, Caroline fra 2. klasse, der var Harley Quinn og Arthur fra 5. klasse, der var klædt ud som Ghost Face.

0.-2. klasse fik læst uhyggelige historier…

…Og så var man klar til at være uhyggelig og skræmmende

Det var spændende at komme på besøg hos hinanden og se, hvad der gemte sig i mørket

Nikolaj (lærer) i Batman-kostumet organiserede dagens løjer sammen med elevrådet. Der var børn. som påstod, at Nikolaj i virkeligheden var Batman!

Man kunne godt blive lidt bange, inden man kom ind i de uhyggelige rum

Uhyggen kom krybende ind på en alle steder fra

Der var mange gode udklædninger…

…Og skeletkostumerne var nok favoritten

Theodor (7. kl.) i midten, Caroline (2. kl.) til højre og Arthur (5. kl.) til venstre vandt konkurrencen “bedste udklædning”